Skip to main content

Word jij ook kierewiet van de chats die je via tig verschillende apps binnenkrijgt? Heb jij zin in overzicht in je leven? Dan heb ik iets waanzinnigs voor je. Met de app van Texts.com krijg je al je DMs en chatberichten binnen op één plek. Bovendien kun je aangeven om herinnerd te worden aan een bericht en kun je je berichtjes inplannen. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wij geven 1 invite weg voor Texts.com. 

En die kun jij winnen als vriend van de show.

Ben je al vriend? Stuur dan een mail met ‘Texts’ in het onderwerp naar voordeel@pom.show

Deelname tot en met 17 februari 2022. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”). 

Close Menu

POM in je mail? 💌