Skip to main content

We komen er maar gelijk voor uit: we zijn hartstikke jaloers op TF1 en hun gedurfde uitzending met Stromae. Nu willen wij ook dat het achtuurjournaal gaat experimenteren. Wat moet er gebeuren voordat het bij ons zo ver is? Europa-correspondent Stefan de Vries legt uit waarom dit in Frankrijk goed werkt. Pim Brassien, creatief brein achter de prachtige beelden van Matthijs Gaat Door, komt nerden over racedrones en andere manieren om vernieuwende tv te maken. Aan NOS-presentator Simone Weimans leggen we tenslotte ons plan voor. 

Shownotes

๐Ÿ“บ Het optreden van Stromae

๐ŸŽค De aflevering waarin Alexander en Ernst-Jan het illegale zenderpakket van hun Airbnb bespraken

๐Ÿ“บ Stromae die met Tous Les Memes ook al een tv-stunt deed

๐ŸŽฅ Het waanzinnige drone-fragment van Matthijs Gaat Door 

๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ De racedronevlieger himself, Vince Irie

๐ŸŽฅ De nieuwe clip van Adele die ook met een robotcamera is gefilmd

๐Ÿ“นHet theatrale bordes-filmpje dat Pim voor DWDD maakte 

๐ŸŽทDe nieuwe huisstijl van Matthijs gaat door 

๐Ÿ“บ Kijk al die prachtige televisieprogramma’s met Canal Digitaal! Dankzij de 3-in-1 app kijk je naar lineaire tv, ESPN Compleet en series & films. Gebruik de actiecode POM2022 en probeer het de eerste maand gratis uit.

Close Menu

POM in je mail? ๐Ÿ’Œ