Skip to main content

Zet twee mannen bij elkaar die allebei een boek hebben geschreven om anderen te inspireren intentioneel te leven, en het gesprek gaat al snel over het geloof. Want waar komt die drang bij Rick Pastoor vandaan om het productiviteits-evangelie te prediken met GRIP? De productiviteitsguru van de Lage Landen denkt hardop na over de zin van het leven, het formuleren van doelen die groter zijn dan je durft en hoe je daar op een gegeven moment toch klaar voor bent. Inclusief een geniepig plannetje om Alexander te ontvoeren en Ernst-Jan die voor het eerst de Pfauthe Voordeelklöpping in zijn eentje moet doen.

Prijzen

⌚️Deze week win je een Nedis Smart Watch in de Pfauthe Voordeelklöpping. Dit slimme horloge telt je stappen, berekent de calorieën die je hebt verbrand, houdt je hartslag in de gaten en meet je lichaamstemperatuur. Stuur een mail met ‘Smart Watch’ in het onderwerp naar voordeel@pom.show

Shownotes

📔 Het internationale avontuur van Grip: Gripbook.com

📚 David Brooks – The Second Mountain

📚 David Deutsch – The Beginning of Infinity

📚 Steven Pressfield – Do The Work 

📆 De tweet van Rick die het begin van Rise vormde

📆 Meer weten over Rise: volg Rise op Twitter

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door

👛Koppel je bankrekeningen aan Flow Your Money zodat je jouw geldstromen kunt automatiseren. Met Flow bouw je heel makkelijk gezonde geld-gewoontes op want je kunt allemaal slimme regels instellen. Gebruik de code POM21 en krijg twee maanden gratis Flow+.

📺 Nooit meer lelijke kabeltjes en kastjes dankzij Canal Digital. Dankzij de 3-in-1 app kijk je naar lineaire tv, ESPN Compleet en series & films. Ook uitproberen? Ga naar gebruik de actiecode POM2022 en probeer de eerste maand gratis uit.

Close Menu

POM in je mail? 💌