Skip to main content

5 gelukkige vrienden kunnen 2022 beginnen met een abonnement op NRC. Niet voor een jaar en ook niet voor twee jaar, maar de kwaliteitskrant van Nederland is zo vriendelijk geweest om een driejarig abonnement cadeau te doen aan onze vrienden van de show. 

Verbreed je wereld met een DIREJARIG abonnement op NRC.

Winnen?

Meld je aan via voordeel@pom.show. Vergeet niet ‘NRC’ in het onderwerp te vermelden. 

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 6 januari 2022. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”). 

Close Menu

POM in je mail? 💌