Skip to main content

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom naar de Racesquare in Zandvoort en beleef een virtuele race over het circuit. Dichterbij een Formule 1-ervaring kom je niet. 

Onder begeleiding van een persoonlijke Race Marshall voor elk niveau kun je racen terwijl je live met elkaar praat via de knop op je Formule 1-stuur. Je ervaart rook- en lichteffecten en force feedback van het stuur. 

Wil je deze fantastische prijs ter waarde van €290 winnen? Mail dan naar voordeel@pom.show met ‘Racen’ in het onderwerp.

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 6 januari 2022. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”). 

Fotografie Chris Schotanus
Close Menu

POM in je mail? 💌