Skip to main content

Eigenlijk zou dit de aflevering zijn waarin we urenlang met één van onze helden zouden praten, maar dat kon helaas niet doorgaan door een coronageval bij Alexander thuis. Daarom een remote-POM over hoe in 1992 de metaverse al werd voorspeld in een science-fiction boek. Jesse Frederik schuift digitaal aan om te praten over de ontspoorde mediadynamiek die is ontstaan rondom de toeslagenaffaire. Hierdoor laten journalisten belangrijk nieuws over de compensatieregeling liggen. Verder doen we een experiment met Spotify Daily.

🎄Deze kerst kunnen Alexander en Ernst-Jan onder de Kerstboom liggen van jouw beste vriend, moeder, opa of buurman. Hoe? Word vriend van de show en geef een vriendschap cadeau! Ga naar www.podcastovermedia.nl en vier de feestdagen met POM.

🤳 Win de PowerVision S1, ’s werelds kleinste gimbal en powerbank in 1. Hiermee heb je een stabilizer voor als je video’s maakt en maak je nooit meer hobbelige filmpjes. Winnen? Word vriend en mail naar voordeel@pom.show

Shownotes

We nemen deze aflevering op in Riverside.fm

Apps die ‘appeltje k’ ondersteunen: Raycast en Cron

Readwise reader app  

Het science fiction boek van Ernst-Jan: Snow Crash van Neal Stephenson (affiliate)

Out of the Ether over Etherum-oprichter Vitalik Buterin

Jesse Frederiks artikel over de nutteloosheid van de Blockchain

Jesse over waarom de compensatieregeling uit de klauwen loopt

De video waarin Mark Overmars zijn contract verlengd bij Ajax

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door

👛Koppel je bankrekeningen aan Flow Your Money zodat je jouw geldstromen kunt automatiseren. Met Flow bouw je heel makkelijk gezonde geld-gewoontes op want je kunt allemaal slimme regels instellen. Gebruik de code POM21 en krijg twee maanden gratis Flow+.

Close Menu

POM in je mail? 💌