Skip to main content

Deze week win je een PowerVision S1 explorer kit ter waarde van 189 euro. 

Dit is jouw ideale smartphone buddy die je overal mee naar toe kunt nemen. De PowerVision S1 is een powerbank, en het is ‘s werelds kleinste gimbal. Of je nu rent of in een hobbelige auto zit, met de PowerVision krijg je nog steeds stabiele beelden. En of dat nog niet genoeg is, kun je er ook je draadloze oordopjes mee opladen! 

Wil je deze FANTASTISCHE prijs winnen ter waarde van 189 euro?

Mail dan naar voordeel@pom.show met PowerVision in het onderwerp.

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 22 december 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌