Skip to main content

Regionale kranten gaan allemaal naar de gallemiezen en daarom wagen Alexander en Ernst-Jan zich aan een gedachte-experiment. Wat zou er gebeuren als zij hoofdredacteur werden van het Parool? Klinkt als een leuke vraag, maar die ontaardt in ruzie zoals alleen Alexander en Ernst-Jan ruzie kunnen maken over regiojournalistiek. Verder een rits aan tips voor boutique-apps en Rutger Bregman over zijn huppeltje in de studio van Late Night with Seth Meyers. 

⌨️ Win de Logitech Mx Keys Mini + Logitech Mx Anywhere 3 muis ter waarde van 178 euro. Overal een heerlijke toetsenbord- en muiservaring dankzij het compacte design van de Mx Keys Mini en de Mx Anywhere 3. Word vriend van de show en stuur een mail naar voordeel@pom.show

🎄Deze kerst kunnen Alexander en Ernst-Jan onder de Kerstboom liggen van jouw beste vriend, moeder, opa of buurman. Hoe? Word vriend van de show en geef een vriendschap cadeau! Ga naar www.podcastovermedia.nl en vier de feestdagen met POM.

Shownotes

🗞️ Freek Staps (ANP) over Alexanders opiniestuk

🗞️ Het hoofdredactionele commentaar van René Moerland

🗞️ Pieter Kloks reactie op het opiniestuk

🗽 Goings On About Town van The New Yorker

📝 Alexanders opiniestuk op Mirror

🍺 Budweiser op Twitter

👬 Boutique-app Clay voor als je je geen PA kunt veroorloven

💌 Headroom om eraan herinnerd te worden dat je een kaartje moet sturen

🎤 Rutger Bregman bij Seth Meyers

🎤 New York Times podcast met Kara Swisher

📺 Bregman bij The Daily Show

De virale LinkedIn post van Ernst-Jan

Kalender apps

📅 Calendly

📅 Savvy cal

📅 Cron.app 

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door

👛Koppel je bankrekeningen aan Flow Your Money zodat je jouw geldstromen kunt automatiseren. Met Flow bouw je heel makkelijk gezonde geld-gewoontes op want je kunt allemaal slimme regels instellen. Gebruik de code POM21 en krijg twee maanden gratis Flow+.

Close Menu

POM in je mail? 💌