Skip to main content

Maak deze week kans op het kleine maar krachtige toetsenbord van Logitech inclusief muis ter waarde van €178,-

Dankzij de minimalistische vorm van de Logitech Mx Keys Mini en de Mx Anywhere 3 neem je ze makkelijk overal naartoe. Het toetsenbord heeft comfortabele concave toetsen en automatische LED-verlichting. Combineer dit met de compacte hoogpresterende muis en je thuiskantoor is compleet. 

Beschikbaar op meerdere apparaten én meerdere bestuursystemen. 

Wil je deze FANTASTISCHE prijs winnen ter waarde van 178 euro?

Mail dan naar voordeel@pom.show met ‘Logitech’ in het onderwerp.

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 16 december 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌