Skip to main content

Op zoek naar een Kerstcadeau voor iemand die alles al heeft? 

Zoek niet verder, want je kan dit cadeau in het Pfauthe Voordeelklöpping kansspel winnen!

Het is een Rijkswachter, een houten robot gemaakt van de transportkisten van het Rijksmuseum. Deze Rijkswachters hebben een lampje boven op hun hoofd waardoor niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. En het leuke is: je kan achterhalen welk kunstwerk jouw Rijkswachter heeft bewaakt! 

We geven 4 Rijkswachters met lamp weg, gemaakt door Studio Hamerhaai, ter waarde van 125 euro per stuk. 

Winnen? 

Mail dan naar voordeel@pom.show met ‘Rijkswachter’ in het onderwerp.

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 9 december 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌