Skip to main content

Win een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen bij Star Lodge Hotels in Utrecht! Niet zomaar een plek, bij Star Lodge slaap overnacht je duurzaam. De 450 zonnepanelen zorgen voor de volledige stroomvoorziening. Daarnaast recyclen ze de koffiedrab waar oesterzwammen op worden gekweekt. Daar worden oesterzwam bitterballen van gemaakt die jij krijgt bij binnenkomst! 

Wil jij ontspannen aan de rand van Utrecht ter waarde van €125? 

Mail dan naar voordeel@pom.show met ‘Oesterzwammen’ in het onderwerp.

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 9 december 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌