Skip to main content

Wereldburger en briljant journalist Matt Steinglass opent de deuren van Alexanders lijfblad en geeft ons een kijkje in de keuken van The Economist. Alexander richt een monumentje op voor Addo Stuur, de schrijver door wie Alexanders fascinatie voor de media werd aangewakkerd. Ook in deze aflevering: de terugkeer van olijke duo’s Tim Ferriss & Balaji en Tim Hofman & Sywert.

🎲 Win de in-ears van Sony en geniet van je muziek als nooit tevoren. De WF-1000XM4-oordopjes tillen noise cancelling en audiokwaliteit naar een nog hoger niveau! Word vriend van de show en meld je hier aan op deze fantastische prijs van de Pfauthe Voordeelklöpping.

Shownotes

📚 Deze boekentips gaven Alexander en Ernst-Jan vorige week in de vriendenaflevering: 

🎧 Balaji bij Tim Ferris (een aflevering van 4,5 uur!)

🎧 De POM-aflevering waarin Ernst-Jan en Alexander ruzie maken over Balaji 

📝 Volg The Economist-journalist Matt Steinglass op Twitter

🌍 Hier kun je de reisdagboek-fragmenten van Henry James over Nederland lezen 

📝 De reflectie van Ernst-Jan op PubDAO 

📺 Sywert en Camille van Gestel in de tweede aflevering van BOOS over de mondkapjesgate 

🤓 Addo Stuur, de man die jong en oud leerde computeren (VK)

📧 Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Team ITG, de marketing agency die een unieke combinatie biedt tussen software en full-service. Speciaal voor iedereen die meer wil leren over data en data platforms hebben ze een e-book ontwikkeld. GRATIS. Download het e-book op www.teamitg.com/e-book.

Close Menu

POM in je mail? 💌