Skip to main content

Met de in-ears van Sony geniet je van muziek als nooit tevoren. De WF-1000XM4-oordopjes tillen noise cancelling en audiokwaliteit naar een nog hoger niveau. Ze filteren namelijk automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie. 

Deze in ears bieden daarmee vergelijkbare noise cancelling als de populaire Sony over ear koptelefoons. En je kunt gewoon bellen met deze in ears  met uitstekende gesprekskwaliteit. 

Wil je de Sony in ear WF-1000XM4 winnen ter waarde van 280 euro?

Mail dan naar voordeel@pom.show met ‘Sony’ in het onderwerp.

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 2 december 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌