Skip to main content

Wil jij niet alleen goed zorgen voor je lichaam maar ook voor de aarde? Ga dan voor de plasticvrije sportkleding van Iron Roots! Zij maken sportkleding van natuurlijke materialen zoals hennep en beukenhout. Na het sporten gooi je deze fantastische shirtjes en legging in de wasmachine zonder dat je bang hoeft te zijn dat er microplastics in het water terechtkomen. Goed voor het milieu en goed voor je gezondheid! 

Wil je een voucher van Iron Roots winnen ter waarde van 200 euro?  

Mail dan naar voordeel@pom.show met ‘Sportkleding’ in het onderwerp.

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 25 november 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Win Iron Roots sportkleding ter waarde van 200 euro.
Close Menu

POM in je mail? 💌