Skip to main content

De Keter inklapbare werktafel is de ideale werktafel om jouw klussen makkelijker en leuker te maken! De lichtgewicht werktafel, met een draagkracht van 450 kg, is uitgerust met 2 houtklemmen. Daarnaast heeft de werktafel een handig plateau onder het werkblad waarop je tijdens het klussen spullen neer kunt leggen.

Word een professionele klusser met deze werktafel ter waarde van €125,49!

Ben je Vriend van de Show en wil je de prijs winnen? Mail met in het onderwerp ‘Werktafel’ naar voordeel@pom.show

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 18 november 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌