Skip to main content

In de Oostenrijkse bergen verblijven op nauwelijks 50 meter afstand van het skicentrum, de gondel en een prachtig restaurant? Dat is allemaal mogelijk in Mauterndorf, in het zonnige zuiden van Salzburg. Welkom!

De moderne en gezellige appartementen bevinden zich in het ski-centrum, direct aan de piste en aan het dalstation van de 8-persoons gondel Grosseck-Speiereck. Restaurant, skischool, winkel, en ski-kleuterschool zijn er ook in skicentrum Mauterndorf. Voor gasten is tevens het wellness-centrum beschikbaar op de naastgelegen 4-sterren camping en in de zomer staat het zwembad tot uw beschikking.

De appartementen (55m2) beschikken over een woonkeuken met tv, 2 slaapkamers met tv, 1 badkamer met douche, 1 toilet en een ruime hal. Inbegrepen zijn: gratis wifi, hand- en theedoeken en beddengoed.

Win dit verblijf ter waarde van €449,00!

Je wint een verblijf voor 2 personen (evt met 2 kinderen) met 4 overnachtingen. Te boeken op basis van beschikbaarheid en zowel geldig in het winter- als zomerseizoen 2022. Het gewonnen arrangement is inclusief 4 x overnachting in het appartement met 2 slaapkamers, gebruik van wellness, kasteelbezoek en gondelbaan. Let op; het arrangement is op basis van eigen vervoer en exclusief skipas en skimateriaal.

Ben je Vriend van de Show en wil je de prijs winnen? Mail naar voordeel@pom.show

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail daarna naar voordeel@pom.show om mee te dingen. LET OP: Je moet je echt aanmelden voor deze prijs om mee te doen als kersverse vriend.

Deelname tot en met 4 november 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌