Skip to main content

Na het daverende succes van de Grote Nieuwstunes Show, komen ‘s lands televisietune-nerds weer bijeen voor een nieuwe editie. Victor Vlam en Alexander Klöpping nemen je mee op reis langs de meest legendarische spelshows die ons land gekend heeft. Van Miljoenenjacht tot Weekend Miljonairs, via de obscure Recordshow en De Kans van je Leven (favoriet van Alexander). Zet je schrap voor een rit langs neppe blazers, broodnodige orgels en ordinaire EDM. En passant ontsteekt Victor in een vurig pleidooi voor Henny Huisman en hij probeert Alexander te verleiden om samen ambassadeur te worden voor de Postcodeloterij. Wie weet, ooit.

🎲 Wil jij ook de lucht in jouw huis vochtig houden én reinigen? Dat kan met de Boneco Luchtwasser W200. Word vriend van de show en meld je hier aan op deze fantastische prijs van de Pfauthe Voordeelklöpping ter waarde van 259 euro!

Shownotes

🚀 Meer weten van Victor? Luister naar zijn podcast De Communicado’s

📚 De biografie over Henny Huisman

Ps. Volg je ons al op Twitter & Instagram?

Close Menu

POM in je mail? 💌