Skip to main content

Slimmer leven zonder gedoe met sleutels! Dat kan dankzij de Bold Smart Cylinder. Installeer de Cylinder op je deur en kom je huis binnen zonder sleutels. The Bold Smart Cylinder ziet je aankomen en haalt je deur automatisch van het slot. Je handen vol met boodschappen? Je loopt zo naar binnen met de Bold Smart Cylinder. 

Ter waarde van 199 euro!

En denk je nou, wat als m’n telefoon leeg is? Je kunt de Cylinder ook openen met een manuele toegangscode. De Bold Smart Cylinder. Jij kunt er een winnen. Als vriend van de show deel je mee door naar pom.show te gaan en te klikken op Pfauthe Voordeelklopping.

Ben je Vriend van de Show en wil je de prijs winnen? Mail Bianca op bianca@pom.show

Geen vriend van de show?

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail Bianca op bianca@pom.show om mee te dingen.

Deelname tot en met 21 oktober 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌