Skip to main content

Wat als je de belangrijkste vragen van nu voorlegt aan de meest toonaangevende filosofen en wetenschappers en de spannendste makers en schrijvers van dit moment? Brainwash Festival op 31 oktober is een explosie van gedachten, vragen en ideeën met meer dan 120 gasten in circa 70 programma’s. In de line-up dit jaar onder andere Steven Pinker, David Van Reybrouck, Ece Temelkuran, Abdelkader Benali, Jonathan Haidt, Olivia Laing en nog heel veel anderen. 

Extra leuk: je kunt Ernst-Jan in het echt ontmoeten, want hij zal Steven Pinker interviewen.

We geven 4×2 kaarten weg ter waarde van €40,- per stuk.

Ben je Vriend van de Show en wil je de prijs winnen? Mail Bianca op bianca@pom.show

Wil je de prijs winnen, maar ben je nog geen Vriend van de Show? Word dan vriend voor 49 euro per jaar en mail Bianca op bianca@pom.show om mee te dingen.

Deelname tot en met 12 oktober 2021. Op dit kansspel zijn voorwaarden van toepassing (waarvan de tl;dr luidt: “het is gratis en we doen niks met je gegevens, behalve dat als je wint we je achternaam noemen”).

Close Menu

POM in je mail? 💌